Hugo Boss Bottled Triumph Elixir

Hugo Boss Bottled Triumph Elixir

BOSS Bottled Triumph Elixir lanserades 2024 och är den senaste tillskottet till Herrparfymerier från BOSS och den är här för att förmedla fotbollens anda och passion på ett helt nytt sätt.

Skapad av den välrenommerade mästarparfymören Annick Menardo i nära samarbete med Suzy Le Helley, erbjuder denna högintensiva doft en unik kombination av rikedom och friskhet. Doften öppnar upp med djärva toppnoter av violblad som genast drar in dig i en känsla av energi och styrka. I hjärtat ... Läs hela »

Dolce Blue Jasmine från Dolce & Gabbana

Dolce Blue Jasmine från Dolce & Gabbana

Doften är en utsökt symfoni av elegans som blandar de förtrollande aromerna från sicilianska blå fikon, uppfriskande jasmine sambac och förförisk cederträ. Det utstrålar en aura av optimism och befrielse.

Dolce Blue Jasmine från Dolce & Gabbana lanserades 2024. Tillverkaren beskriver den som en inbjudan i ett modernt äventyr genom stadens slingrande gränder. En kosmopolitisk och stärkande doft, men ändå upprätthåller det en mjuk, omfamande kvalitet som firar livets mest älskade stunder ... Läs hela »

My Way Nectar från Giorgio Armani

My Way Nectar från Giorgio Armani

My Way Nectar av Giorgio Armani är en blommig fruktig doft för kvinnor och lanserades 2024. Toppnoter är juicy pear, apelsinblomma och bergamot; Mittnoter är tuberos, jasmin och violblad; Basnoter är vit mysk, cederträ och bourbonvanilj.

My Way Eau de Parfum Nectar är den nya feminina doften från Giorgio Armani. Ett beroendeframkallande fruktigt och blommigt uttryck, född från kontrasten mellan päron och natthyacint. Denna moderna och blommiga eau de parfum från Armani är tidlös och elegant. Fruktig blommig doft Mitt sätt ... Läs hela »

Valentino lanserar ny doft med Born In Roma Uomo Green Stravaganza

Valentino lanserar ny doft med Born In Roma Uomo Green Stravaganza

Denna blommiga ambradoft med träiga inslag är inspirerad av Romas frodiga trädgårdar och tar dig med på en resa till en extravagant värld där det karakteristiska lapsang souchong-ackordet och strålande jasmin absolut blandas med en sensuell touch av vaniljextrakt.

När solen stiger upp över den eviga staden och kastar sitt ljus över Born in Roma Green Stravaganza, tas du med på ett spännande äventyr till Roms vackra trädgårdar där du kan leva fritt och visa upp din unika personlighet. Valentino Born in Roma Green Stravaganza tar dig med på en resa in ... Läs hela »

Nytt från Roja - Elysium Pour Femme

Nytt från Roja - Elysium Pour Femme

Roja Parfums från London presenterar sin senaste doft för kvinnor. Den heter Elysium Pour Femme och är en del av deras Elysium-serie.

Elysium är en fruktig-floral doft för den moderna, starka och oberoende kvinnan, med noter av mandarin, persika, pion, violet, cyklamen och musks. "Elysium lämnar ett spår av makt som resonerar med essensen av en kvinna som stolt omfamnar sin resa och blomstrar i paradiset som hon har skapat helt ... Läs hela »

Lectimuss London introducerar Cupids Kiss

Lectimuss London introducerar Cupids Kiss

Lectimuss London lanserar Cupids Kiss in i deras Emperor Collection. Den har tagits fram i samarbete med parfymören Julien Rasquinet. Inspirerad av Love's Capricious Instigator gör Cupids Kiss ett välkommet tillskott till denna prestigefyllda samling.

Den öppnar med omfamningen av livlig rosa peppar och kontrasten av zingy bergamot. Som en kärleksförklaring till första möten. Gradvis övergår den in i ett hjärta av len, sofistikerad orris kontrasterad mot en mjuk immortelle. Slutligen sammanförs basen för denna trollbindande doft med slätt ... Läs hela »

Givenchy släpper den extravaganta doften Fantasque

Givenchy släpper den extravaganta doften Fantasque

En extravagant Eau de Parfum som antyder en förtrollande duo av myrra och incense essence, inbäddad i överdådig malaysisk oud som lämnar en fascinerande och spännande spår. Kollektionen vars signum består av de mest exklusiva ingredienserna, exceptionella dofter med deras enskilda och kraftfulla temperament.

Givenchy beskriven parfymen som att låta fantasi flöda och våga trotsa den etablerade ordningen. Excentriskt och resolut förtrollande förbättrar denna doft två unika och heliga ingredienser i parfymer: myrra och incense essence (rökelse). Somalia incense essens, kryddig och mystisk, blandad ... Läs hela »

Serien Flowerbomb utökas med doften Tiger Lily från Viktor & Rolf

Serien Flowerbomb utökas med doften Tiger Lily från Viktor & Rolf

Viktor & Rolf startar 2024 med en ny doft i Flowerbomb-familjen, Tiger Lily. Som är en förtrollande doft som tar dig till hjärtat av den otämda naturen. Denna doft är en livlig och fängslande upplevelse som väcker dina sinnen.

Tiger Lily är Viktor & Rolfs senaste Flowerbomb. Den beskrivs som en fräsch och tropisk tillägg i Flowerbomb kollektionen. Doften består av noter med kokosmjölk och bergamot i toppen; mellannoter av Tiger Lily, jasmin grandiflorum och freesia. Basen är skicklig komponerad med essensen i Mango ... Läs hela »

Carolina Herrera släpper en ny parfym i deras Bad Boy-serie

Carolina Herrera släpper en ny parfym i deras Bad Boy-serie

Designermärket Carolina Herrera inleder 2024 med en ny doftutgåva. Föregående år hade de en framgångsrik lansering av Bad Boy Cobalt Eau de Parfum, som mottogs väl av redan begeistrade fans av deras Bad Boy-serie. Med denna nya doft strävar Carolina Herrera att attrahera en ny generation unga män som letar efter en doft som är långt ifrån traditionell.

Märket ville ta steget längre och erbjuda en starkare och fylligare version av förra årets lansering. Det resulterade i Bad Boy Cobalt Elixir EDP, som är en aromatisk, bärnsten och träig blandning som passar en den medvetna moderna mannen. Konceptet bakom Bad Boy Cobalt Elixir är att hylla ... Läs hela »

Yves Saint Laurent lanserar Black Opium Over Red

Yves Saint Laurent lanserar Black Opium Over Red

En ny parfym från YSL skapad av parfymören Nathalie Lorsson. Doften är en del av deras Black Opium-serie, som ursprungligen lanserades för tio år sedan 2014.

Black Opium Over Red är en förförisk parfym som inbjuder dig att utforska doftens berusning av experimentell njutning. Detta är en doft som utmanar gränser och hyllar den konstnärliga själen i en explosion av eufori. Toppnoter av körsbär och grön mandarin. Mellannoter framtäder som en fräsch ... Läs hela »

Doftnyheter

Upptäck nya dofter och vad som händer i parfymvärlden. Att utforska och uppleva dessa dofter kan vara som en resa genom olika doftsensationer. Det är alltid något att se fram emot när det kommer till nya parfymsläpp, där kreativa dofter och unika kompositioner introduceras till världen.