Givenchy släpper den extravaganta doften Fantasque
  • Emma Maria

    Emma Maria

    Skribent

Givenchy släpper den extravaganta doften Fantasque

Publicerad

En extravagant Eau de Parfum som antyder en förtrollande duo av myrra och incense essence, inbäddad i överdådig malaysisk oud som lämnar en fascinerande och spännande spår. Kollektionen vars signum består av de mest exklusiva ingredienserna, exceptionella dofter med deras enskilda och kraftfulla temperament.

Givenchy beskriven parfymen som att låta fantasi flöda och våga trotsa den etablerade ordningen. Excentriskt och resolut förtrollande förbättrar denna doft två unika och heliga ingredienser i parfymer: myrra och incense essence (rökelse). Somalia incense essens, kryddig och mystisk, blandad med myrra vars mörka och suave noter lockar till förförelse. Denna sensuella duo öppnar med den aromatiska friskheten i kardemumman, är franhävd av Damascena Rose Essence och sedan insvept i den omslutande omfamningen av Madagaskar Bourbon vanilj.

Malaysiska oud perfektionerar kompositionen och fyller den med djup och struktur. Det svarta guldet i doftsammanhang, Oud har en stor roll i parfymens sammansättning. Det framställs genom att destillera fragment av det mycket doftande träetslaget och kräver exceptionell savoir-faire såväl som expertis från hängivna destillerare.

Finns som 100 ml och 200 ml Eau de Parfum.

  • Emma Maria

    Skribent