Om oss

Allt för parfymälskare. Parfyma är dedikerad till parfymer och dofter. Omfattande databas med information om olika parfymer från olika varumärken samt guider, recensioner, betyg och detaljerad information om varje doft.

Parfyma lanserades 2008 som en liten blyg blogg dedikerad till doftnyheter men med tiden övergick den till att inkludera några goda vänner och vårt gemensamma intresse för dofter. Idag hittar du alltid de senaste nyheterna inom parfymvärlden, inspirerande guider för att hitta rätt doft för varje tillfälle samt intressanta artiklar om doftarom, doftfamiljer och mycket mer. Utforska vår sida och låt dig förföras av de fantastiska världar som parfym kan skapa.

Dofter har kraften att framkalla minnen, känslor och skapa oförglömliga upplevelser. Vårt mål är att föra samman både doftentusiaster, nybörjare och kännare så att de kan upptäcka allt det underbara inom parfymvärlden.

Upptäck nya dofter och vad som händer i den innersta parfymkretsen. Att utforska och uppleva dessa dofter kan vara som en resa genom olika doftsensationer. Det är alltid något att se fram emot när det kommer till nya parfymsläpp, där kreativa dofter och unika kompositioner introduceras till världen.