Recension: True Instinct från David Beckham

Recension: True Instinct från David Beckham

David Beckham introducerar True Instinct Eau de Parfum, en fängslande, långvarig parfym för självsäkra män som vet vem de är och står upp för det. Genom att väcka en befriande känsla av frihet uppmuntrar denna förföriska doft att stå sina värderingar trogen och försvara dem.

I överflödet av kändisuppdrag och varumärkessamarbeten har få behärskat konsten att utveckla sitt personliga varumärke som David Beckham. Från sin världsberömda fotbollskarriär till att bli en affärsmogul och nu med sin dokumentärserie "Beckham" som tar Netflix med storm, är Beckhams inflytande ... Läs hela »

Recension: Flowerbomb från Viktor & Rolf

Recension: Flowerbomb från Viktor & Rolf

Flowerbomb lanserades för första gången år 2005 och fick omedelbart uppmärksamhet för sin unika och oemotståndliga doft. Denna parfym är ett sammansmältande av olika blommiga noter och djupsinne. Blommiga och sensuella dofter, i kombination med orientaliska inslag, skapar en komplex doft som är både förförisk och elegant.

Flowerbomb från Viktor & Rolf är en parfym som ingen kan ignorera. Den ursprungliga och komplexa doftkompositionen gör den till en fröjd för alla doftkännare. Parfymmärket Viktor & Rolf har varit kända för sin innovativa och nyskapande parfymdesign och där kan jag med säkerhet säga ... Läs hela »

Valentino Donna Born in Roma

Valentino Donna Born in Roma

Valentino Donna Born in Roma är en exklusiv doft skapad för kvinnor av det välkända modeföretaget Valentino. Doften är en nytolkning av kvinnligheten, en florientalisk Haute Couture-doft som har moderniserats. En sofistikerad och populär sommardoft som är inspirerad av Rom, staden där elegans och modernitet flätas samman.

Valentino Donna Born in Roma skapades av modehuset Valentino 2019 och kombinerar couture och streetkultur. Detta är en relativt ny doft jämfört med andra på marknaden. 2015 skapades Valentino Donna, och 2021 lanserades Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream. Valentino Donna Born in Roma Uomo ... Läs hela »

Recensioner

Recensioner av parfymer för att underlätta dig att hitta den där doften som passar just dig. Objektiva bedömningar av parfymens sammansättning, styrka och hållbarhet. Parfyma är dedikerad till att guida dig genom den omfattande världen av parfym och dofter.