Hur man får parfym att hålla längre

Att hitta den perfekta doften kan vara en utmaning, men att se till att den håller sig fräsch och intensiv under hela dagen kan vara en ännu större utmaning. Det finns dock några enkla knep som kan hjälpa dig att förlänga doftens hållbarhet och få den att hålla sig starkare längre.

En viktig faktor för att få din parfym att hålla längre är att först och främst se till att huden är väl fuktad innan du applicerar den. Ett bra sätt att göra detta är att använda en oparfymerad fuktighetskräm eller body lotion innan du sprayar på din doft. Fuktig hud absorberar doften ... Läs hela »

Hitta den perfekta parfymen för en lyckad dejt

När vi ska på dejt strävar vi efter att ge vårt bästa intryck. Vår personlighet är starkt kopplad till hur vi doftar, så det är viktigt att välja rätt parfym för att skapa en romantisk stämning på dejten. Här är några bra tips för att hjälpa dig att välja rätt parfym och sätta tonen för en minnesvärd kväll.

Att gå på dejt kan vara spännande, nervöst och pirrigt, särskilt om det är första gången du träffar personen. Det är ett möte som ofta präglas av romantik, intensiva blickar och varma känslor. När det kommer till att välja rätt parfym inför en date finns det några viktiga faktorer ... Läs hela »