4711 lanserar Wunder Wasser parfym duo

4711 lanserar Wunder Wasser parfym duo

4711 har lanserat Wunder Wasser för honom och Wunder Wasser för henne. Doften är utformad för ungdomar i åldern från 20 till 40 samt kvinnor och män som är öppen för nya och oväntade upplevelser.

Underverk är något mycket speciellt. Underverk ligger i betraktarens öga. De tillåter oss att steg bort från verkligheten och förundras när vi glömmer allt omkring oss och fördjupa oss i en intensiv, mycket personlig stund. Underverk är mångfacetterade och de är till sin natur unika – ... Läs hela »

Marc Jacobs adderar Daisy Dream till deras sortiment

Marc Jacobs adderar Daisy Dream till deras sortiment

Marc Jacobs lanserar en ny parfym i deras serie Daisy. Daisy Dream kommer att förenas med Daisy från 2007, Daisy Eau So Fresh från 2011. Jacobs beskriver doften som en “mer sofistikerad, delikat version” av Daisy.

Doften innehåller noter av jasmin, björnbär, kokosvatten och blåregn. Parfymen skapades av Firmenich Alberto Morillas tillsammans med Ann Gottlieb. Doften kommer att lanseras exklusivt nästa månad i World Duty Free-butiker i Storbritannien, innan en global lansering senare i juni. Parfymen Daisy ... Läs hela »

Avon lanserar parfymen Avon Femme

Avon lanserar parfymen Avon Femme

Avon nyaste doft för kvinnor är Avon Femme. Parfymen låter dig lysa som en stjärna genom att lägga till en touch av feminin elegans till din vardag.

Denna glamorösa och sofistikerade doft väcker en elegant kontrastkombination av mousserande friskhet och en blommig bukett av jasmin och magnolia. Doften hänger sig kvar med den sensuella amberwoods, fängslande från dag till natt, timme efter timme. Den öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot ... Läs hela »

Första Agent Provocateur parfymen från Inter Parfum – Fatale

Första Agent Provocateur parfymen från Inter Parfum – Fatale

Fatale är den senaste doften från underklädersvarumärket, Agent Provocateur. Parfymen är den första från märket eftersom deras doftlicens såldes till Inter Parfums förra sommaren. Doften skapades av IFF parfymisten Jean-Marc Chaillan.

Parfymen är inspirerad av 1940-talets Hollywood Femme Fatale. Toppnoterna i Fatale öppnar med en mix av svarta vinbär, rosa peppar och mango. Denna kombination ger en frisk och fruktig inledning till doften. I hjärtat av parfymen finns blommiga noter av gardenia, blå vattenviol och jasmin. Dessa ... Läs hela »

Ralph Laurens Midnight Romance

Ralph Laurens Midnight Romance

Tillsammans har Firmenich Alberto Morillas och Honorine Blanc skapat Ralph Laurens senaste doft, Midnight Romance. Doften är en förförisk och sensuell doft som fängslar med sin mix av fräschhet, blommighet och varma basnoter. Den är perfekt för romantiska kvällar och ger en känsla av magi och spänning.

Noter för doften består av hallon, bergamott och litchi som mellannot. Hjärta av pion, jasmin och fresia. Basen innehåller svart vanilj, iris och ambrox. Det är en sensuell och förförisk doft som skapades för att fånga den magi och spänning som uppstår vid en romantisk middag under en stjärnklar ... Läs hela »

Lauder lanserar parfymen Pleasures Flower

Lauder lanserar parfymen Pleasures Flower

Estée Lauder lanserar Pleasures Flower i april. Den begränsade upplagan feminina doft backas upp av en annonskampanj med modellen, Constance Jablonski.

Pleasures Flower av Estée Lauder är en blommig och frisk parfym som fångar essensen av vårblommor och naturlig skönhet. Doften förmedlar känslan av att vara omgiven av blommor och ger en fräsch, feminin och romantisk aura. Noter för doften inkluderar bergamott, neroli, mandarin, cassis knopp ... Läs hela »

Velvet Orchid från Tom Ford

Velvet Orchid från Tom Ford

Antoine Maisondieu, Calice Asancheyev-Becker, Shyamala Maisondieu och Yann Vasnier från Givaudan, har tillsammans skapat den senaste doften för Tom Ford som heter Velvet Orchid.

Tom Fords Velvet Orchid är en elegant och sensuell parfym med en rik och förförisk doft. Den är en del av Tom Fords signaturkollektion och kommer nog bli en favorit hos många parfymälskare. Doften öppnar upp med en härlig blandning av italiensk bergamott och mandarin som ger en frisk och citrusaktig ... Läs hela »

Jean Patou Collection Héritage – Pour Homme, Chaldée och Eau de Patou

Jean Patou Collection Héritage – Pour Homme, Chaldée och Eau de Patou

Nylansering av klassiska dofter från Jean Patous historiska arkiv – Jean Patou Pour Homme, Chaldée och Eau de Patou. De tre dofterna har valts av Thomas Fontaine, som ett sätt att visa upp dofter från varumärkets rika historia.

Nylanseringar av klassiska dofter från Jean Patous historiska arkiv – Jean Patou Pour Homme, Chaldée och Eau de Patou. De tre dofterna har valts av Thomas Fontaine, som ett sätt att visa upp dofter från varumärkets rika historia. Chaldée Infördes 1927 då den började som doft i ett solskydd, ... Läs hela »

Jean Paul Gaultier sommarparfymer 2013

Jean Paul Gaultier har lanserat sin årliga begränsade upplaga av Le Male och Classique som enbart kommer finnas tillgänglig under sommaren 2013.

Utformningen av flaskorna och förpackningarna för detta år är inspirerad av tatueringar bestående av karp och koi. Koi, enligt japanska legender, symboliserar mod och beslutsamhet för att uppnå stora mål, och det innebär också tur och lycka. Le Male Summer består av noter av lavendel, mynta, ... Läs hela »

Ralph Lauren introducerar doften Polo Red

Ralph Lauren introducerar doften Polo Red

Polo Red är en ny doft med en eldig kant och vågad förtroende från designerhuset Ralph Lauren. Beskrivningen lyder “eldig blandning av kryddig röd saffran, färsk röd grapefrukt och djupt rött trä som antänder spänningslusten i varje människa”, idén till doften växte från Ralph Lauren passion för bilar.

Polo Reds adrenalinkick består av ingredienser som inkluderar toppnoter av röd grapefrukt, italiensk Cedrat och röda tranbär vilket ger en frisk och fruktig inledning. Mellannoter består av röd saffran, lavandin och röd salvia, vilket ger en kryddig och sensuell touch. Basnoterna består av rött ... Läs hela »

Doftnyheter

Upptäck nya dofter och vad som händer i parfymvärlden. Att utforska och uppleva dessa dofter kan vara som en resa genom olika doftsensationer. Det är alltid något att se fram emot när det kommer till nya parfymsläpp, där kreativa dofter och unika kompositioner introduceras till världen.