Our Moment heter One Directions första parfym

Our Moment heter One Directions första parfym

Det var bara en tidsfråga innan One Direction skulle släppa sin alldeles egna kändis doft, och det har de nu, med parfymen “Our Moment”. Bandmedlemmen Liam Payne uppgav vid lanseringen att det var ett fan startade en namninsamling mot att de borde lansera en doft.

Doften beskrivs som “mousserande, saftigt och feminin” och innehåller toppnoter av rosa grapefrukt, vilda bär och röda vinbär. Dessa noter ger parfymen en livlig och frisk inledning som snabbt lockar uppmärksamhet. Mellannoter består av färsk freesia, jasmin kronblad och frangipani. Dessa ... Läs hela »

Mahina är den nya doften från Molton Brown

Mahina är den nya doften från Molton Brown

Molton Brown har infört sin nya doft “Mahina”, som fick sitt namn efter en region i Tahiti. Parfymen skapades för företaget genom sin huvudsakliga parfymist, Jennifer Jambon, som vann den internationella tävlingen “Young Perfumer” år 2008. Basnoterna för doften inkluderar Tiare blomma, vanilj och cederträ.

Jennifer Jambon förklarar att “Mahina är en ljus, glad doft inspirerad av de idylliska vita stränder Tahiti. Blandningen av färska citrusfrukter apelsin blomma och ylang-ylang kombination med vita blommor hjärta Tiare blomman skapar ett vackert balanserad blommig doft för både män och kvinnor. ... Läs hela »

Estee Lauder följer upp Wood Mystique med Amber Mystique

Estee Lauder följer upp Wood Mystique med Amber Mystique

Estee Lauder lanserar Amber Mystique i mars. Doften är en uppföljning till förra årets Wood Mystique, som var avsett att rikta till marknaden i mellanöstern.

Doften innehåller noter av svarta vinbär, hallon, rosépeppar, Oud, Taif Rose, bulgariska ros, bärnsten, jasmin, rökelse, läder, mysk, patchouli, sandelträ och labdanum. Flaskan är en röd version av den som användes för trä Mystique. Amber Mystique lanseras under mars i Mellanöstern travel ... Läs hela »

Ferrari släpper parfymen Musk

Ferrari släpper parfymen Musk

Essence Musk är den senaste i Ferraris Essence Collection, som även inkluderar Silver Essence och Essence Oud. Doften har skapats av parfymtillverkare på Symrise, och är inrymt i en vit lackflaska med Ferrarihästen.

Essence Musk har toppnoter av vit grapefrukt, bergamott och mandarinblad, hjärtat har noter av vit mynta, vattenmelon, lavendel och muskot, medan basen har noter av vit mysk, bärnsten och Bourbon vetiver. Butikspriset förväntas ligga på 1100 sek för 100 ml. Läs hela »

Doftnyheter

Upptäck nya dofter och vad som händer i parfymvärlden. Att utforska och uppleva dessa dofter kan vara som en resa genom olika doftsensationer. Det är alltid något att se fram emot när det kommer till nya parfymsläpp, där kreativa dofter och unika kompositioner introduceras till världen.