Lectimuss London introducerar Cupids Kiss
  • Emma Maria

    Emma Maria

    Skribent

Lectimuss London introducerar Cupids Kiss

Publicerad

Lectimuss London lanserar Cupids Kiss in i deras Emperor Collection. Den har tagits fram i samarbete med parfymören Julien Rasquinet. Inspirerad av Love's Capricious Instigator gör Cupids Kiss ett välkommet tillskott till denna prestigefyllda samling.

Den öppnar med omfamningen av livlig rosa peppar och kontrasten av zingy bergamot. Som en kärleksförklaring till första möten. Gradvis övergår den in i ett hjärta av len, sofistikerad orris kontrasterad mot en mjuk immortelle. Slutligen sammanförs basen för denna trollbindande doft med slätt sandelträ och den mjukaste mockan, vilket ger en animalisk och lockande beröring till denna eleganta och eviga sammansättning.

Kärlek kan anta olika former, vare sig det handlar om vänskap, familjeband eller romantisk kärlek. Oavsett vilken typ av kärlek vi betraktar så finns det en sak som är säker - det är en komplicerad känsla. Denna komplexitet återspeglas i de mycket detaljerade och nyanserade aspekterna i doften "Cupids Kiss". Från den uppfriskande delikata rosa paprikan i toppnoten, till mellannoten av mjuk och behaglig Orris, till de sofistikerade doftnoterna av mocka i basen, är en sak säker - Cupids Kiss är en doft som följer den mest tidlösa strävan inom människan, nämligen kärlek.

Denna parfym, som är vegan och djurvänlig, är skapad för kräsna män och kvinnor som vill uppnå den finaste doften, bestående av ingredienser av högsta kvalitet. "Cupids Kiss" är spännande, mångfacetterad och sofistikerad, och framhäver vardagen med sin förtrollande doft.

  • Emma Maria

    Skribent