Hugo Boss Bottled Triumph Elixir
  • Elvira Hedenfalk

    Elvira Hedenfalk

    Doftguru

Hugo Boss Bottled Triumph Elixir

Publicerad

BOSS Bottled Triumph Elixir lanserades 2024 och är den senaste tillskottet till Herrparfymerier från BOSS och den är här för att förmedla fotbollens anda och passion på ett helt nytt sätt.

Skapad av den välrenommerade mästarparfymören Annick Menardo i nära samarbete med Suzy Le Helley, erbjuder denna högintensiva doft en unik kombination av rikedom och friskhet.

Doften öppnar upp med djärva toppnoter av violblad som genast drar in dig i en känsla av energi och styrka. I hjärtat av doften finner vi träiga toner av vetiver som ger en jordnära och maskulin känsla. Patchouli lämnar ett sista avtryck i basen och lämnar en varaktig doft på huden.

Den unika och eleganta flaskan i glansigt svart och levande blått reflekterar doftens spel mellan intensitet och friskhet. Med en strålande keramisk finish och en glänsande guld kork är denna doft både självsäker och stilfull.

BOSS Bottled Triumph Elixir är en perfekt doftval för den moderna mannen som inte räds att uttrycka sin passion och triumfera i livet. Så låt ditt inre ljus skina med denna energigivande och högkoncentrerade doft och känn dig redo att erövra världen med sin karaktär och styrka.

  • Elvira Hedenfalk

    Doftguru