Valentino lanserar ny doft med Born In Roma Uomo Green Stravaganza
  • Emma Maria

    Emma Maria

    Skribent

Valentino lanserar ny doft med Born In Roma Uomo Green Stravaganza

Publicerad

Denna blommiga ambradoft med träiga inslag är inspirerad av Romas frodiga trädgårdar och tar dig med på en resa till en extravagant värld där det karakteristiska lapsang souchong-ackordet och strålande jasmin absolut blandas med en sensuell touch av vaniljextrakt.

När solen stiger upp över den eviga staden och kastar sitt ljus över Born in Roma Green Stravaganza, tas du med på ett spännande äventyr till Roms vackra trädgårdar där du kan leva fritt och visa upp din unika personlighet. Valentino Born in Roma Green Stravaganza tar dig med på en resa in i Roms dekadens och uppmanar dig att släppa lös din energi, personlighet och livsglädje: möjligheterna att uttrycka dig är oändliga.

Det börjar med den rökiga och spännande doften av Lapsang Souchong te som toppnot. Doftens mellannot består av jasmine, som symboliserar modern kvinnlighet under den romerska solen. Doften kulminerar med en bas av vaniljextrakt som ger upphov till en fängslande och lyxig finish i denna extraordinära luktresa.

Flaskans design hyllar denna ikoniska symbol, med en vild pyramidstruktur inspirerad av romersk arkitektur. Utsmyckad med de distinkta rockstuddetaljerna och draperade i livligt grönt och svart läder, är flaskan ett djärvt uttalande om extravagans och stil och förkroppsligar essensen i Valentinos orädda själ.

  • Emma Maria

    Skribent