Nytt från Roja - Elysium Pour Femme
  • Emma Maria

    Emma Maria

    Skribent

Nytt från Roja - Elysium Pour Femme

Publicerad

Roja Parfums från London presenterar sin senaste doft för kvinnor. Den heter Elysium Pour Femme och är en del av deras Elysium-serie.

Elysium är en fruktig-floral doft för den moderna, starka och oberoende kvinnan, med noter av mandarin, persika, pion, violet, cyklamen och musks. "Elysium lämnar ett spår av makt som resonerar med essensen av en kvinna som stolt omfamnar sin resa och blomstrar i paradiset som hon har skapat helt av sitt egen kraft".

Roja skriver på sin hemsida att "Med en stark, oberoende själ, smider vår hjältinna sin egen väg över ett fantastiskt landskap. Hennes beröring väcker blomning på sitt vackraste och doftande sätt och kastar ett kalejdoskop av färg över horisonten. En uppfriskande söt arom som tilldelas ett överflöd av gåvor från den naturliga världen, Elysium är en eterisk blandning av läckra frukter och transparenta blommor hängande i ett mjukt moln av musks. Överskridande från en hjältinna till en gudomlig gudinna är paradiset hon bebor helt sin egen skapelse.".

Noterna består av bergamot, mandarin, björnbär och persika i toppen. Mellannoter av geranium, peony, freesia, cyclenen, Lily of the Valley, Ylang Ylang, Jasmine, Freesia, Magnolia, Violet. Avslutningsvis basnoter av Baies Rose, Cedar Wood, Sandal Wood, vanilj och mysk.

I linje med den nya flaskuppdateringen som introducerades förra hösten intågar Elysium som en glittrande juvel i en lutning av pastelltoner av persika, violet och blått med en glittrande iriserande kork.

  • Emma Maria

    Skribent