My Way Nectar från Giorgio Armani
  • Emma Maria

    Emma Maria

    Skribent

My Way Nectar från Giorgio Armani

Publicerad

My Way Nectar av Giorgio Armani är en blommig fruktig doft för kvinnor och lanserades 2024. Toppnoter är juicy pear, apelsinblomma och bergamot; Mittnoter är tuberos, jasmin och violblad; Basnoter är vit mysk, cederträ och bourbonvanilj.

My Way Eau de Parfum Nectar är den nya feminina doften från Giorgio Armani. Ett beroendeframkallande fruktigt och blommigt uttryck, född från kontrasten mellan päron och natthyacint. Denna moderna och blommiga eau de parfum från Armani är tidlös och elegant.

Fruktig blommig doft Mitt sätt eau de parfum nektar fångar essensen i en hänförande komposition. Den översta noten avslöjar en uppfriskande blandning av Bergamot Heart Calabria, juicy pear och den oemotståndliga doften av apelsinblomma. Mellannoten har den mäktiga tuberosen, följt av jasmine grandiflorum superinfusion och en antydning av Violet Leaf Accord. Basnoten omfamnar sinnena med hållbart bourbonvanilj från Madagaskar, cederträ och vit mysk. Dessa harmoniska doftnoter skapar en tidlös aura av oemotståndlig elegans.

Flaskan på My Way Eau de Parfum nektar är ett visuellt mästerverk som återspeglar essensen i doften. Med en uppfriskande rosa nyans ger flaskan en ny livlig tolkning av My Way-samlingen. Den behåller den igenkännliga rundade men ändå fyrkantiga formen tillsammans med sin Talisman kork.

  • Emma Maria

    Skribent